ezine.bg»Статии»Звезди»Плеймейтки»Ерик съблече третата Златка

Ерик съблече третата Златка

Червената Златка

Фолк певецът Ерик съблече третата от сексапилните Златки, известна като Червената. Червенокосата хубавица е с важна роля в клипа към най-новото му парче.

Според приятели на певеца най-ефектно щяло да бъде, ако в клипа му се размотаваха съблечени не само червенокосата, но също така русата и черната Златки.

Засега обаче Ерик успял да смъкне дрехите само на хубавицата с огнена грива. Тя е една от най-добрите приятелки на певеца и затова с радост се съгласила да участва в новото му видео.

То е доста провокативно, тъй като не само Златка, но и самият изпълнител на парчето няма абсолютно никакви дрехи по себе си. Певецът дори се изявява като майстор на бодиарта, като нанася ефектна боя директно върху голото тяло на красавицата.

Специално за клипа Ерик се постарал доста да извае тялото си, но не смята да продължи с голите сцени и занапред. Според него тематиката на парчето изисква подобни сцени, затова той се съгласил на това предизвикателство.

Преди време колежката му Ани Хоанг, партньорка на режисьора Люси Иларионов, се снима чисто гола заедно с певеца Крум.

На кадрите и двамата бяха напълно голи, а телата им бяха плътно залепени едно за друго. Тогава бе забъркана интрига за тръпка между двамата, но се оказа, че става въпрос за сцени от видеоклип с участието на Ани и Крум.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Свързани рецепти