Яна на Петко ще кърми бебето

Яна и Петко

Яна Акимова, която грабна сърцето на бизнесмена Петко Димитров и го заведе пред олтара, е твърдо решена да кърми бебето, което звездната двойка очаква.

Момченцето, което е първо за красивата танцьорка и второ за Петко, който има син от водещата Мария Игнатова, ще се роди по естествен начин. Поне такова е желанието на майката, която освен че иска да роди по естествен път, смята да посвети дълги месеци от живота си на кърменето на малкия си наследник.

Тя не се притеснява, че тялото й ще пострада от дългия период на кърмене. За Яна е много по-важно това, че бебето ще може да получи необходими вещества, които ще го предпазят от много заболявания и ще засилят имунитета му.

Тя е решена да кърми бебето, докато то само не реши да се откаже да суче. Що се касае до фигурата на танцьорката, за нея тя изобщо не се притеснява, защото е убедена, че бързо ще се възстанови след раждането.

Яна с удоволствие очаква да види уменията на двойките в новия сезон на Денсинг Старс, тъй като именно това шоу я срещна с любовта на живота й. Преди това тя имаше бурна афера с певеца и актьор Орлин Павлов, с когото пък се запозна в предишното издание на риалити шоуто Денсинг Старс.

Новината за сватбата на бившата му не се отразила добре на Орлин, но когато разбрал за бъдещото бебе на Яна, той се изпълнил с опрощение, говорят негови приятели.

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати