ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Пепа Секса купонясва в Швейцария

Пепа Секса купонясва в Швейцария

Нина НордНина Норд
Джедай
2k364
Пепа Петрова

Фолк певицата Пепа Петрова, известна като Пепа Секса, се отдава на буни купони в Швейцария. Изпълнителката на Синя прашка предпочела луксозния живот в страната, където получава повече оферти за участия.

Тъмнокосата певица, която тук направо се беше отчаяла от липса на достатъчно ангажименти, там почти всяка вечер е заета с участие. В останалото време тя се отдава на купон, който иначе осигурява за гостите на заведения.

В момента певицата обмисля вариант за преместване и на дъщеря си, която е тинейджърка и все още учи в родината си. Въпреки че не е напълно сигурна все още в решението си, Пепа смята, че за наследницата ѝ ще е по-добре да живее в спокойна и стабилна държава.

Пепа не издава дали в Швейцария вече е успяла да омае някой кавалер, който да ѝ е предложил сърцето си и банковата си сметка. Чаровната певица е известна с това, че не допуска компромиси в отношенията си с представители на силния пол.

Според колегите ѝ това е последствие от драматичните ѝ отношения с бащата на дъщеря ѝ, който не е изявил желание да оказва подкрепа в отглеждането ѝ. Пепа сама се справя с трудностите, свързани с израстването на момиченцето ѝ. Затова предпочела да замине в чужбина, където ще има достатъчно ангажименти и средства, за да издържа детето.

Певицата редовно изпраща пари на майка си, която се грижи за детето й. Но всеки ден сърцето й се измъчва и затова Пепа щяла да направи всичко възможно, за да премести дъщеря си в чужбина.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати