ezine.bg»Статии»Звезди»Актьори»Блатечки ще прави курбан

Блатечки ще прави курбан

Асен Блатечки
Снимка: Светослав Караджов

Асен Блатечки ще прави курбан тези дни, след като успя да се размине с удавяне и измръзване в рамките на един ден. Актьорът едва не стана жертва на професията си по време на снимките на новия си филм.

Блатечки, който играе главна роля в новия български филм Съдилището, е известен с това, че не се притеснява от предизвикателствата, пред които се изправя по време на снимки.

Затова той с лекота се съгласил на кадри, в които е в близост до буйна ледена река, при това без да е облечен с твърде дебели дрехи. Не е ясна причината, поради която актьорът е паднал в реката, чиито води са били с температура доста под нулата.

Асен, който изобщо не е страхлив, бил изправен пред сериозна опасност, тъй като така и не успял да излезе сам от ледената хватка на водата. Причината била, че краката му се заклещили между камъни.

Според свидетели на случката актьорът, който изобщо не си пада по алкохола, се съгласил да изпие няколко глътки със загряваща течност, защото имало сериозен риск от измръзване.

След няколко часа престой в ледената прегръдка на реката Асен бил измъкнат от спасители, които успели да го извадят от каменния капан, в който бил попаднал.

Приятелите му са го посъветвали всяка година да прави курбан на датата, на която е щял да измръзне заклещен в ледената вода и актьорът смята да последва съвета им.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати