ezine.bg»Статии»Звезди»Плеймейтки»Андреа бясна на Николета

Андреа бясна на Николета

Андреа

Фолк бомбата Андреа, която доскоро беше неразделна с Николета Лозанова, вече твърдо е решена да не се появява по купони с бившата на Валери Божинов. Причината за това се крие във факта, че Николета буквално се изгаврила с блондинката.

Тя не пощадила дружеските ѝ чувства и безбройните часове, прекарани заедно в компанията на певицата, а нападнала директно имиджа ѝ и начина ѝ на обличане и поведение.

Николета

Андреа е известна с провокативния си начин на обличане, който не оставя кой знае колко на въображението. Тя обича да шокира всички, като се появява разголена и понякога уж без да иска разкрива някоя от гърдите си.

Този начин на привличане на вниманието известно време наистина се оказа магнетичен за много от феновете на певицата.

След време обаче хората започнаха да се учудват, ако такова нещо не се случи, тъй като този трик стана нещо като запазена марка на дългокраката изпълнителка.

Неотдавна тя отново успя да шокира почитателите си, като се появи на официална церемония с повече от провокативен тоалет, разкриващ отново прелестите ѝ.

Николета, която също обича провокациите, но не чак до такава степен, се изказала не особено ласкаво за певицата и това сложило край на дългото им приятелство. Според близки на Андреа тя нямало да даде шанс на Николета приятелството им да бъде възродено.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати