Преслава слага край на диетите

Преслава

Фолк звездата Преслава, която напоследък шокира почитателите си с все по-сериозното стопяване на килограми, не смята повече да се подлага на драстични диети.

Преди време певицата беше повече от пухкава, което според клюката се отразило върху самочувствието ѝ. Нейни колежки постоянно ѝ подхвърляли, че една звезда не може да има наднормено тегло.

За да влезе в крак с изискванията на звездния си имидж, Преслава започна да отслабва. Първоначално диетите й се бяха отразили много добре, защото се оказа, че тя крие крехка фигура под излишните килца.

Това привлече още повече фенове и фенки на певицата, а много момичета решиха да последват примера ѝ и да се вталят. Вместо да запази постигнатото обаче, Преслава реши да експериментира и да види може ли да стане още по-слаба.

От сексапилен видът ѝ започна да се превръща в озадачаващ и притесняващ почитателите ѝ, които дори решиха, че нещо се случва с любимата им изпълнителка.

За да спре с клюките по неин адрес, Преслава споделила, че вече няма да се подлага на драстични диети. Нейни близки смятат, че тя е попрекалила с желанието си да отслабне и я убедили да не си прави повече експерименти с тялото си.

В момента Преслава смята да поддържа слабия си силует с ограничения в храненето и двигателна активност. Но по съвет на приятели е решена повече да не се поддава на желанието си да следва законите на модата, според които само прекалено слабите момичета са красиви.

Рейтинг

4.6
Общо 5 гласували
5 4
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари