Криско иска прошка от лекари

Криско

Рапърът Криско, който е известен не само с парчетата си, но и със скандалите, които се забъркват около него, реши да се извини на медиците за това, че ги е обидил.

Криско разбуни духовете в лекарските среди, след като нарече представителите на медицинската професия "селски", и то на един от най-християнските празници. Рапърът избра Сирни заговезни, за да изрази позицията си.

След изказването му се стигна дотам, че лекарите от Александровска болница излязоха с официално мнение по въпроса. Тяхното изявление беше подкрепено и от много други представители на медицинската професия.

Заради обществения натиск Криско реши да се извини публично на лекарите, които е обидил. Той споделил, че се поддал на емоцията, тъй като имал проблеми при счупването на ръката си.

Това го подтикнало да изкаже позицията си по отношение на положилите Хипократовата клетва. Сега обаче рапърът вече съжалявал за емоционалното си изказване.

Криско не е любимец на някои от колегите си, които често се възмущават и от поведението му, и от скандалните му текстове, в които се споменават забранени вещества и аборти.

Рапърът Спенс е сред певците, които не са почитатели на творчеството на Криско. Други певци обаче постоянно се обръщат към Криско, защото са на мнение, че той има капацитет за създаване на хитове.

Виж повече

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати