ezine.bg»Статии»Звезди»Певци и Певици»Тони Стораро притеснен за сина си

Тони Стораро притеснен за сина си

Тони Стораро и Фики

Тони Стораро е сериозно притеснен за сина си Фики, тъй като има голям шанс младият талант да залитне по любовни истории с колежки, вместо да се посвети изцяло на кариерата си.

Мускулестият Фики, с когото Тони направи хита Кажи ми като мъж, привлича дами на различна възраст. Младият певец се радва на голям успех сред колежките си, които са силно впечатлени от тялото му, по което няма грам излишна мазнина.

Според клюката Фики е скромен и във всяко едно отношение слуша баща си, но Тони се чуди кога точно нещата ще излязат от контрол. Според клюкари във фолка най-големият му страх бил синът му да не се замеси с някоя колежка, която е сериозно обвързана или омъжена.

В гилдията се шушука, че според Тони подобна авантюра би се отразила зле на кариерата на Фики, която в момента е във възход. Вече доста колежки на младия певец по един или друг начин показват, че не са равнодушни към него.

Във фолк средите се говори, че една от най-големите му фенки е Софи Маринова, която е известна с това, че си пада по по-малки от нея. Софи дълго време бе обвързана със сина на бившия си мъж - Дачо. След няколко раздели и сдобрявания Дачо я заряза заради доста по-млада дама и в момента се радва на щастлив семеен живот.

Самата Софи отрича за увлечението си по Фики и твърди пред колегите си, че той е като дете за нея. Но и други колежки на младока нямат нищо против да се порадват на компанията му.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати