Антония Петрова: Българките са грозни

Антония Петрова: Българките са грозни

Русокосата миска Антония Петрова безцеремонно обяви, че жените в нашата страна са грозни и с криви носове. Това изявление възмути голяма част от хората и народната реакция закъсня.

„Българката е малка, грозна, черна и с крив нос“ – заяви Антония Петрова, като уточни, че изводът е на съпруга ѝ руският бизнесмен Александър Бередин, но и самата тя споделя мнението му.

След като Петрова обиди сънародничките си, много от българките решиха да ѝ напомнят, че тя е единствената Мис България, за която толкова настойчиво се говореше, че не заслужава да носи титлата.

В интернет пространството дори се появиха коментари, според които, ако се съди по красотата на перничанкта, със сигурност българските могат да бъдат наречени грозни, защото Антония е олицетворение на грозната и неугледна жена.

Мис България 2009 заяви още, че няма смисъл от многобройните конкурси за красота у нас, като според нея единствената цел на тези мероприятия трябва е благотворителност.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 2
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Доколянков
Доколянков
16.03.2014 08:37
Тони знае че не красавица и го компенсира с много желание в секса. Когато бях с нея веднъж се раздаде като ненаситна тигрица и сложи в малкия си джоб онези кифли дето и се подиграват. Много е стегната, поддържана прави невоятен вакуум с уста. Успява да контролира мускула на задното си входче, както никоя друга.
4
1