Деян Донков шофира с несъобразено висока скорост

Деян Донков шофира с несъобразено висока скорост

Актьорът Деян Донков беше уловен от папараци да шофира със 150 километра в час по Цариградско шосе при ограничение от 80 километра в час.

Актьорът беше сниман от репортерския екип на предаването Поверително от NL, докато излиза от студиото на формата Като две капки вода, в който участва.

Безразсъдното шофиране на Донков шокира папараците. При повторното преследване на Деян от папарашкия екип на Николета Лозанова се оказа, че несъобразено високата скорост е постоянна практика за актьора, тъй като той отново подкарал автомобила си със 150 километра в час.

Поведението на Донков скандализира публиката от миналата година, когато покрай участието му в риалити формата Къртицата стана ясно, че е удрял половинката си Радина Кърджилова.

Двамата са още заедно, а клюките, че Деян продължава да бие Радина, не спират. При последната покана за интервю на двойката, те отказаха да говорят, като Радина се появи театрално гримирана като пребита, а Деян запали вестник, в който пишеше, че продължава да бие половинката си.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати