ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Ути омайва Елена с кука

Ути омайва Елена с кука

Нина НордНина Норд
Джедай
2k375
Ути Бъчваров

Ути Бъчваров, който се превърна в една от атрактивните звезди на риалити шоуто Денсинг Старс, се вдъхнови от пиратския живот, за да е по-фатален в очите на партньорката си по танци.

За да прикрие ефектно гипса на счупената си ръка, сериозно позаслабналия напоследък Ути посетил майстор ковач, който да му изработи специална кука като на капитан Хук от приказката за Питър Пан. Въоръжен с куката, тв готвачът се показа като страстен танцьор на танго.

Елена от Денсинг Старс

Ути, който показва изненадваща пластичност на дансинга, според клюката е хвърлил окото на хубавата Елена, която в предишното издание на шоуто беше очаровала певеца Део.

Русокосият изпълнител дори обяви окончателния край на връзката си с Лора Караджова, като призна пред всички, че е влюбен в красивата Елена. Връзката им обаче беше кратка и според приятели на двойката двамата просто имали прекалено различно усещане за много неща.

Въпреки това днес Део и Елена са добри приятел. В артистичните среди се шушука, че фаталната красавица може да успее да раздели Ути най-после с ергенския му начин на живот.

Актьорът, който е прочут с готварското си предаване, е известен като заклет ерген и се говори, че много трудно някоя дама ще успее да го накара да се обвърже сериозно. Но между двамата проблясва искра и красивата танцьорка може да се окаже голямата любов на телевизионния готвач.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest