ezine.bg»Статии»Звезди»Актьори»Бивишата на Врачански ревала заради сирене

Бивишата на Врачански ревала заради сирене

Калин Врачански

Бившата любима на актьора Калин Врачански - Силвия Петкова, преди време изплакала много сълзи заради неприятна случка, свързана с трапеза с изискано сирене.

Хубавицата, която дълги години бе с актьора, сподели пикантна случка от началото на връзката им. В деня, когато трябвало да се запознае с родителите на блондина, смятан за секс-символ след участието му в Стъклен дом, тя вложила много старание в подготовката за срещата.

Когато наближило времето за виждането с родителите на Калин, сърцето на красавицата щяло да изхвръкне. Тя успяла да се стегне и след като събула обувките си, влязла в трапезарията, където имало апетитно наредена маса.

В помещението обаче се усещала неприятна миризма и актрисата се ужасила, че за това може да е виновна самата тя. Затова изтичала до банята, където свалила чорапите си и използвала доста вода за измиване.

След като се завърнала спокойна в трапезарията, тя установила, че миризмата все още е толкова натрапчива. Последвала нова разходка до банята, но без успех.

Накрая Силвия се отчаяла и се чудела какво да прави, когато видяла в центъра на масата да стои огромна чиния, пълна със синьо сирене.

След като разбрала какво излъчва специфичната миризма, актрисата с облекчение се разплакала и разказала подробности от случката на родителите на Калин. Те приели малко особено цялата история и следващата среща с изгората на сина им била отложена във времето.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати