ezine.bg»Статии»Звезди»Певци и Певици»Одумват чантата на Анн Джи

Одумват чантата на Анн Джи

Анн Джи

Чантата на Анн Джи стана повод за язвителни коментари от страна на красавицата Лили Ангелова, която се изявява в предаването на Николета Лозанова.

След като показаха кадри на Анн Джи, известна повече с фитнес-успехите си, отколкото с песните си, Лили уточни, че блондинката се явява за пореден път на светско събитие с една и съща чанта.

Дамският аксесоар на фитнес-принцесата беше лилав и изработен от материя, приличаща на гума. Това, според модните специалисти, не било най-добрият придружител, когато се ходи на светско събитие.

Хубавата Лили отбеляза с мила усмивка, че може би това е единствена чанта сред аксесоарите на певицата, затова реши да е по-благосклонна към нея и призова към проявяване на разбиране.

Лили Ангелова

Самата Анн Джи е известна като ценителка на ефектните аксесоари, които подчертават сексапила й и изваяното й във фитнес залите тяло.

Колкото до чантата, има вероятност тя да й е подарена от важен за нея човек и затова да я носи по-често, изказаха се клюкари от светските среди. А и не сме в Холивуд, че всеки ден човек да сменя чантата си, контрираха близки на певицата.

Анн Джи със сигурност няма да е доволна от подобни забележки, притеснени са нейни приятелки. Те мислят, че отношенията на блондинката и чернокосата Лили може и да се влошат след коментарите от малкия екран.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати