ezine.bg»Статии»Звезди»Певци и Певици»Одумват чантата на Анн Джи

Одумват чантата на Анн Джи

Нина НордНина Норд
Джедай
2k371
Анн Джи

Чантата на Анн Джи стана повод за язвителни коментари от страна на красавицата Лили Ангелова, която се изявява в предаването на Николета Лозанова.

След като показаха кадри на Анн Джи, известна повече с фитнес-успехите си, отколкото с песните си, Лили уточни, че блондинката се явява за пореден път на светско събитие с една и съща чанта.

Дамският аксесоар на фитнес-принцесата беше лилав и изработен от материя, приличаща на гума. Това, според модните специалисти, не било най-добрият придружител, когато се ходи на светско събитие.

Хубавата Лили отбеляза с мила усмивка, че може би това е единствена чанта сред аксесоарите на певицата, затова реши да е по-благосклонна към нея и призова към проявяване на разбиране.

Лили Ангелова

Самата Анн Джи е известна като ценителка на ефектните аксесоари, които подчертават сексапила й и изваяното й във фитнес залите тяло.

Колкото до чантата, има вероятност тя да й е подарена от важен за нея човек и затова да я носи по-често, изказаха се клюкари от светските среди. А и не сме в Холивуд, че всеки ден човек да сменя чантата си, контрираха близки на певицата.

Анн Джи със сигурност няма да е доволна от подобни забележки, притеснени са нейни приятелки. Те мислят, че отношенията на блондинката и чернокосата Лили може и да се влошат след коментарите от малкия екран.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати