Десислава разделена с любимия

Десислава
Снимка: desislava.es

Певицата Десислава, известна и като Dess, реши да се утеши на Сейшелите заради раздяла с любимия си мъж - ММА боеца Светлозар Савов. Блондинката замина на екзотична ваканция със своя приятелка.

Всъщност певицата не е взела решение за окончателна раздяла с младока, просто той има пореден ангажимент в Лас Вегас, където се готви за състезание. Десислава все още не може да свикне с дългите им раздели, но е на мнение, че това не пречи на любовта им.

И докато мускулестият приятел на русата изпълнителка се готви за победа, тя събра слънчеви лъчи на едно от най-екзотичните места на планетата. Тя се похвали, че е посетила диви райски кътчета, които я накарали да се влюби в това място.

Dess
Снимка: desislava.es

Затова набързо взела решение да направи клип към новата си песен именно на Сейшелите. Тъй като не искала да се доверява на местни гримьори, тя се възползвала от своите умения и от съветите на приятелката си Калина, която я придружила в екзотичното ѝ пътешествие.

Тоалетите за клипа също не са били подбирани специално, а са от гардероба на Деси и приятелката ѝ. Прическата във видеото към новото парче е дело на певицата.

Според певицата резултатът от клипа ще е перфектен, защото тя е заложила на естественото. Парчето се казва Мойто зайче и е създадено по текст на самата Десислава, която се изявява и като текстописец.

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати