ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Гери Дончева няма време за връзка

Гери Дончева няма време за връзка

Гери Дончева

Моделът и новоизпечена певица Гери Дончева сподели в социалната мрежа, че няма време нито за връзки, нито за личен живот, тъй като е затрупана от ангажименти.

Тя не коментира поредната клюка за евентуалната ѝ връзка със Слави Трифонов, но категорично отрича, че ходи по светски събития, тъй като се занимава с тяхното създаване.

За да покаже колко е заета в действителност, Гери дори публикува постоянно с какво е заета. Приятелите и феновете ѝ са наясно с всеки неин ангажимент, независимо дали става въпрос за купон по случай рождения ден на сина на Енчев, на който Гери отива с Румънеца, или на церемония, на която е водеща.

Моделката постна списък с ангажиментите си за цяла една седмица, в който бяха включени вокални уроци, репетиции за церемонии, посещения на музикални премиери и изпит в университета.

Гери пояснява също така, че посещава уроци по балет и хореография, работи по озвучаване на аудиокнига, която самата тя е създала. Тя работи усилено и върху театралната постановка, базирана върху детската книга, която е успяла да сътвори между ангажиментите си.

Моделката и певица споделя, че няма намерение и време да се отдава на почивка в момента, тъй като според нея за да постигне успех, човек трябва да е дисциплиниран и да прави жертви. За Гери, поне според клюката, тези жертви са личното ѝ време и любовния ѝ живот.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати