Ангел в плен на бийт бокса

Ангел в плен на бийт бокса

Певецът Ангел, който успя да спечели миналото издание на танцовото шоу Денсинг Старс, се е посветил на бийт бокса. Той явно е решил да става конкуренция на брата на ЛиЛана - Скилър, който е световен шампион.

Ангел напоследък усилено репетира бийт бокс номера, за да впечатлява публиката. Той дори е направил провокативен дует със сестра си Девора, която свири на арфа.

Бийт боксът на Ангел се подкрепя и от специален синтезатор със стъклени сензори, който е в състояние да възпроизведе не само звуците на много инструменти, но и странни звуци, някои от които са стресиращи за ушите.

Ангел, който намери любовта в лицето на Дорина от Денсинг Старс, стана поредния участник, който се прехласва по дългокрака танцьорка от шоуто. Първият, който попадна в плен на танцьорка от шоуто още по време на първото издание, беше Орлин Павлов, който стана любим на Яна Акимова.

Ангел в плен на бийт бокса

Във второто издание на шоуто той беше заменен и на дансинга, и в сърцето на Яна от бизнесмена Петко Димитров, за когото танцьорката се омъжи и от когото чака бебе.

Крак повлече и Део, който се отдаде на любовта с красавицата Елена, но чувствата им не издържаха изпитанието на времето. В момента се говори, че Ути, който танцува с Елена, не може да откъсне очи от нея.

Дорина и Ангел също се намериха в шоуто и певецът не спира да я изненадва приятно. Неотдавна той ѝ подари хиляда балона по случай рождения ѝ ден, сред които имаше огромен надпис "Ти си специална".

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари