ezine.bg»Статии»Звезди»Манекенки»Харизанова учи италиански

Харизанова учи италиански

Нина НордНина Норд
Джедай
2k375
Венета Харизанова

Топмоделът Венета Харизанова, известна открай време като българската Моника Белучи, най-накрая има шанса да се изяви в родината на холивудската звезда.

Нашата красавица, която понасъбра опит в телевизията с участието си в комедиен сериал и с изявите си като водеща от малкия екран, смело се хвърлила в преговори с италианска телевизия.

Дългокраката хубавица е убедена в чара и излъчването си, а също и във възможностите си за работа в студио. Затова тя и близките ѝ имат сигурността, че тя ще се пребори за работа в италиански тв канал.

Венета, която за разлика от много миски така и не се забърка в някой грандиозен скандал, много внимава с всяко нещо, което прави. Според нея дори всяка нейна снимка се отразява върху бъдещата ѝ кариера.

Моника Белучи

Затова тя предпочита новинарските издания да не използват стари нейни снимки от еротични фотосесии. В момента хубавицата се е заела с издирването на учител по италиански език.

Тя не е много наясно с тънкостите на езика, който говорят на Ботуша, а тъй като със сигурност ще ѝ е необходим в новата работа, Венета подхожда сериозно към въпроса.

Тя смята да посвети голяма част от свободното си време на изучаването на новия език, за да бъде убедителна пред камерата на телевизията. Според клюката в Италия много харесват Венета и затова тя наистина има шанс да пробие там.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest