ezine.bg»Статии»Звезди»Актьори»Бахаров-старши пробива в Лондон

Бахаров-старши пробива в Лондон

Захари Бахаров

Актьорът Захари Бахаров, който е сред звездите в хитовия сериал Под прикритие, отпраши за Англия, където иска да заживее със съпругата си и с двете си деца.

Звездата ще опита късмета си на местни кастинги за театрални и филмови роли, тъй като според негови приятели, които от години живеят там, Захари би могъл да пробие с лекота.

Не е ясно засега дали Захари ще изтегли в чужбина и брат си Явор, който също е филмова звезда у нас. Но актьорът е доверил пред близки приятели, че иска да живее в Англия заедно с нежната си половинка Диана и с двете им хлапета.

Захари залага на успеха на сериала Под прикритие, който бе разпространен в много страни по света. Актьорът вече има успехи зад гърба си в кинопродукции у нас и е преценил, че вече е дошъл моментът да се пробва и в световното кино.

Съпругата му все още не е решила да се премести при него, поне докато той не се установи трайно в Англия. Но е твърдо решена постоянно да го навестява, за да не губят силната си връзка.

Захари, който заедно със съпругата си миналата година бе сред присъстващите на церемония по връчване на престижни награди в Лондон, още тогава се замислил над варианта да живее и работи в британската столица. Той се справя добре с английския език, но сега ще има възможност да говори перфектно и без сериозен акцент.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати