ezine.bg»Статии»Звезди»Актьори»Ути спасявал Куката от прасета

Ути спасявал Куката от прасета

Нина НордНина Норд
Джедай
2k371
Ути Бъчваров

Ути Бъчваров се оказал спасител за актьора Чочо Попйорданов и колегата им Мариан Вълев в годините, в които и тримата били съвсем млади и едва започвали професионалния си път.

Прочутият с готвенето си по телевизията актьор по това време се подвизавал все още като начинаещ в театралните среди и се опитвал да пробие и в киното. Мариан пък едва пробивал и все още не бил наясно, че ще се прослави като Куката от Под прикритие.

Покойният Чочо Попйорданов, когото всички негови колеги помнят като страхотен човек и колега, преди време бил с Мариан и Ути на място, където буквално гъмжало от диви прасета.

И докато Ути се запилял нанякъде, Чочо и Мариан били принудени да се покатерят върху дървета, за да се скрият от преследващите ги диви прасета, които пазели явно малките си.

За спасението си те можели да разчитат единствено на колегата си актьор, който трябвало да дойде, за да изгони разтревожените животни.

Накрая Ути пристигнал, за да прекъсне набега на прасетата, но може би покрай тази случка се запалил доста по лова. Оттогава до днес телевизионният готвач не само се научил как да приготвя вкусно различни видове дивеч, но и станал запален ловджия.

Ути има много приятели ловци, които харесват неговите традиционни и не толкова класически ястия, приготвени от дивеч. Затова редовно си правят ловджийски купони с вкусни месни специалитети, на които Ути проявява своите кулинарни умения.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати