Аштън Къчър учи руски език заради бъдещото си дете

Аштън Къчър

36-годишният американски актьор и бивш модел Аштън Къчър е започнал курс по руския език, който е майчин за неговата любима - 30-годишната актрисата Милена Марковна Кунис, по-известна като Мила Кунис.

Причината за новото му начинание е, че двамата родители искат бъдещото им дете да говори руски език толкова добре, колкото и английски в знак на уважение към майката на Мила.

И въпреки че звездата от Черният лебед се опитваше всячески да прикрие своята бременност, тя все пак реши да коментира едно от най-важните събития в живота си. По време на телевизионно предаване младата жена с трепет сподели интересни факти около първата си бременност.

Мила Кунис

Очарователната двойка вече е избрала как ще се казва бъдещото им дете и как точно то ще се появи на бял свят. Красивата актриса възнамерява да роди в общата им къща с Аштън в САЩ. Тя обясни, че вече са говорили с нужните медицински лица, които ще и помогнат при раждането у дома.

Кунис каза, че е изключително доволна от поведението на своя любим, тъй като той е грижовен и внимателен мъж. Аштън бил убеден, че на бременната му половинка ще ѝ се ядат по-странни храни в този деликатен период, затова напълнил хладилника им с продукти като кисело зеле и кисели краставички.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати