ezine.bg»Статии»Звезди»Манекенки»Ивайла Бакалова със счупен крак

Ивайла Бакалова със счупен крак

Ивайла

Кракът на Ивайла Бакалова пострада тежко по време на мисия в риалити шоуто Къртицата. Красавицата е влязла в болница, където се налага да ѝ направят операция.

Според специалистите дългокраката хубавица няма да може да ходи поне 2 месеца, за да се възстанови напълно от тежката травма. Кракът й е счупен на няколко места, което предполага сложна медицинска интервенция, за да бъдат овладени щетите от инцидента.

Капачката на коляното на красавицата също е пострадала. Всичко е станало по време на мисия, при която участниците в шоуто са били изстрелвани във въздуха с катапулт.

Те са кацвали в мрежа, но явно нещо се е объркало, тъй като при попадането си в мрежата носителката на титлата Мис България е пострадала много сериозно.

При положение, че остават само няколко дни до финала на шоуто, това е много неприятно за хубавицата, още повече, че болките от травмите със сигурност са били много силни.

Красавицата ще трябва да се подлага на възстановителни терапии, след като всичко зарасне, прогнозират специалисти.

Травмите са наистина сериозни и ще се наложи да мине продължителен период за възвръщане на предишното състояние на красивите крака на Ивайла.

В риалити шоуто това не е първи инцидент, тъй като преди време друг участник - Стоян Бончев също счупи крак по време на футболен мач.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 3
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати