Обувки от сметана за празника на Галена

Галена

Обувки, направени от сметана, получи за рождения си ден фолк звездата Галена. Всички са наясно, че изпълнителката е направо маниачка на тема обувки и от години трупа нови и нови чифтове.

Част от тях тя е оставила в родното си Смядово, други са наредени в дома, в който живее с любимия си мъж Галин и сина им. На празника си тя била много щастлива, когато получила сладките обувки.

Това са първите обувки, които звездата буквално можела да изяде, макар че само опитала то тях, тъй като спазва железен режим, за да поддържа ефектна фигурата си.

Галена признава, че има няколко стотин чифта обувки от най-различни марки и модели. Това е една от най-големите ѝ страсти. Сметановите обувки, които са изкушили певицата, са били чисто бели, украсени с шарени захарни топчета.

Самите обувки са били на високи токчета, каквито обича да носи фолк звездата. Заедно с обувките Галена получила и разкошна торта, украсена със знака на една от любимите й френски марки.

Всъщност фирменият знак бил върху красива червена дамска чантичка, също изработена от сладки материали, която дори била снабдена с ефектна сладка верижка.

Чантичката, както и обувките, били изработени от майстор сладкар, който бил наясно с модните вкусове на Галена. Певицата е известна не само с уникалния си стил, но и със собствена модна линия.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати