Лора Караджова купонясва и бременна

Лора Караджова

Певицата Лора Караджова, която след няколко месеца очаква първото си дете, продължавала да обикаля клубовете и участвала в купони, говори се из музикалните среди.

Някои от близките на певицата са сериозно притеснени, тъй като известната с любовта си към забавленията изпълнителка май не била съвсем наясно с евентуалните последствия от нощния живот върху бебето.

Говори се, че вече има желаещи да подшушнат на таткото на Лора - рокаджията Данчо Караджов, да посъветва дъщеря си да внимава повече за здравето си по време на бременността.

Засега не е ясно какво мисли по въпроса певецът и водещ Део, който дълги години беше силната половинка на Лора Караджова. Той джентълменски си мълчал пред приятели и познати, когато се повдигнел въпросът за нощните купонясвания на бившата му.

Новата любов на Лора - Валентин, се радва на щастието да споделя свободното си време с блондинката. Той все още свиква с мисълта, че е успял да завърти главата на една от най-популярните млади български певици.

Лора Караджова обаче все още не е тръгнала с тоалети с гол корем, както правеше колежката ѝ Лейди Би, докато беше бременна. Тя се появяваше на участия с рокли с оголен наедрял корем, а около пъпчето ѝ грееше татуирано слънце.

Лора обаче явно пази коремчето си от любопитни погледи и засега се въздържа от подобни модни изцепки.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати