ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Мария на път да сбъдне мечтата си

Мария на път да сбъдне мечтата си

Нина НордНина Норд
Джедай
2k363
Мария

Фолк миньончето Мария, която от доста време се изявява само в клипове, тъй като любимият й не я пуска да пее по клубове, е на път да сбъдне мечтата си да стане отново майка.

Според клюката напоследък певицата се отдала на спокоен начин на живот и не пътувала много, както преди. Мария е голяма почитателка на пътешествията и редовно обикаля средиземноморски градчета и екзотични кътчета.

В последно време обаче се говори, че изпълнителката е намалила драстично дори излизанията си и във фолк средите вече се заговори, че може би Мария очаква второто си дете.

Певица Мария

Тя има момиченце Марая от предишната си връзка и от доста време иска да дари любимия си Християн с наследник. Предишната бременност на певицата е била не от най-леките и затова, ако клюката е вярна, миньончето трябва доста да се пази и сега.

Мария, която е израснала в семейство с доста скромни доходи, в момента е една от певиците, на които много нейни колежки завиждат. Тя живее като принцеса в разкошния дом на силната си половинка и едва ли има каприз, който да не бъде изпълнен веднага.

Тоалетите си певицата избира от водещи френски и японски дизайнери, а мобилните й телефони обикновено са на зашеметяващи цени и това кара много нейни колежки да се чудят как така е успяла да завърти главата на богаташа, чието сърце открадна.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати