ezine.bg»Статии»Звезди»Певци и Певици»Мариана Попова няма да емигрира

Мариана Попова няма да емигрира

Мариана Попова

Певицата Мариана Попова успокои страстите на феновете си, които са се развълнували от клюката, че тя е на път да емигрира в чужбина заедно с детето и любимия си Ханес.

Изпълнителката побърза да информира почитателите си, които били озадачени от пълзящите в пространството клюки, че тя в най-скоро време има намерение да напусне страната завинаги.

Тя дори сподели, че й предстоят турнета в различни градове, където ще се изявява със свои колеги. Мариана не спира да участва в различни проекти, където си партнира с наши и чужди изпълнители.

Колежката й Деси Тенекиджиева, която се изявява и като актриса, е една от малкото, които напоследък са успели да я ядосат. След коментар на Деси от малкия екран, в който Мариана Попова е била въвлечена в интрига, певицата споделила, че тя достатъчно се е доказала в много отношения, че да се впечатлява от подобни коментари.

Мариана дори обяснила, че прощава на Деси за подмятането, което даде нов живот на старата клюка за привързаносттта на бившия президент към тъмнокосата певица.

Тази клюка отдавна бе замряла, тъй като на дневен ред бяха отношенията между Мариана и Ханес, но Деси закачливо върна интереса към нея. В социалната мрежа Мариана публикува мъдра мисъл, в която е отбелязано, че човек трябва да прощава, за да се чувства истински щастлив.

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати