Кали шашка с все по-секси визи

Кали

Фолк звездата Кали е доказателство, че раждането на трето дете може да промени една жена към по-сексапилна визия. Поне на такова мнение са феновете на певицата, след като тя пусна новия си клип Аз съм аз.

Брюнетката, която години наред се гордееше с имиджа си на мъжко момиче, до преди известно време не заставаше пред обектива с визия на сексапилна прелъстителка.

Кали предпочиташе по-небрежния спортен имидж, като загатваше по някой и друг сантиметър от тялото си пред обектива, предимно като разкриваше новите си татуировки.

След като роди второто си дете, Кали изненада феновете си с бухнал бюст, въпреки че преди това се беше зарекла да не се подлага на корекции в това отношение.

Кали шашка с все по-секси визи

След като роди и третото си момче, певицата направо разцъфна. В последните си клипове тя е изключително женствена и сексапилна, разкрива повечко плът и дори погалва нежно гладката си кожа за радост на почитателите си. Тя се облича в тоалети, които подчертават всяка извивка на тялото й.

Феновете на звездата не спират да повтарят, че тя има тяло, на което могат да завидят много нейни млади колежки, въпреки че Кали вече е родила три деца.

Кали е почитател на физическите упражнения, освен това никога не е прекалявала с яденето, затова при нея поддържането на добра фигура е лесно, шушукат колежките й.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати