Лияна събра миски в клип

Лияна

Фолк звездата Лияна, която след участието си във ВИП брадър е в сънищата на много мъже, ангажира куп миски от северозападния край на страната за новия си клип.

Парчето До лудост, което е по текст на самата певица, е на любовна тема. Лияна се е проявила като поетеса и според нейни фенове истинска находка в песента е моментът, в който тя обяснява, че сълзите на мъжа са вкусни.

В песента Лияна се появява с дълги до земята тоалети, което не е характерно за любителката на мини поли. За радост на феновете си по някое време певицата демонстрира и дългите си крака, които поддържа с по няколко километра бягане почти всеки ден.

В клипа на Лияна участват момичета, които са грабнали титлите Мис Монтана и Мис Враца. Сред мъжете, които се изявяват в клипа, блестят двама победители от конкурса Мистър Северозапад.

Константин

В клипа Лияна се изявява в типичния за нея стил на сексапилна красавица, която хвърля фатални погледи към поредната си жертва от мъжки пол. За нейно учудване обаче в края на клипа главният герой дори не повдига поглед към нея, а си чете спокойно вестника.

В песента с вокал участва братовчедът на Лияна - певецът Константин. Той обаче не се появява в кадър. Лияна и братовчед й са много близки от малки и връзката им укрепва все повече с годините. Двамата често се подкрепят в трудни моменти и това дразни някои от завистниците във фолк средите.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати