Ева Кикерезова се хвали с обувки

Ева Кикерезова

Тв водещата Ева Кикерезова, която през последните месеци стана популярна заради атрактивна реклама на алкохол, в която участва, не се сдържа и показа на всички колекцията си от обувки.

Дългокраката брюнетка, която често е канена на ревюта на престижни модни марки, за да ги представя на подиума, реши да сподели с приятели и фенове любовта си към обувките.

Тя събра колекцията си в пластмасови контейнери и след като я снима, я представи в социалната мрежа с кокетна молба за помощ, която феновете ѝ разбраха превратно.

Част от коментарите са на тема съвети къде да подари обувките и дрехите си, ако са ѝ излишни, но има и такива, които я поощряват да събира още и още обувки и да не се разделя с нито един чифт.

Някои от феновете на Ева дори прекрачиха границата на чувството за хумор, като предложиха да ѝ се направи смс-номер за подпомагане. Кикерезова е на мнение, че всяка жена си пада по купища обувки, само трябва да има достатъчно място, за да ги разположи красиво.

Сред фолк звездите най-известната маниачка на тема обувки е певицата Галена. Тя събира обувки от години и има произведения на всевъзможни скъпи марки.

Част от съкровищата си Галена складира в родната си къща в Смядово, други са в палата, в който живее с любимия си Галин и малкия им син. Камелия също е обсебена от обувките, които тя поръчва само на едно място и всичките ѝ обувки и ботуши са по нейна идея.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Свързани рецепти