ezine.bg»Статии»Звезди»Знаменитости»Кейт Мидълтън отново е бременна

Кейт Мидълтън отново е бременна

AdminAdmin
Дарт Вейдър
1k1518
Кейт Мидълтън

Кейт Мидълтън очаква второ дете, гръмнаха световните медии. Щастливата новина бе потвърдена и от близка приятелка на херцогинята на Кеймбридж.

За евентуалната втора бременност на Кейт започна да се шушука още преди няколко седмици, но оттогава насам от Бъкингамския дворец запазва кралско мълчание по въпроса и не дават нито положителен, нито отрицателен отговор на хорските догадки.

Дългогодишната приятелка на херцогинята - Джесика Хай, каза пред австралийското списание New Idea, че е получила потвърждение за бременност на Кейт от няколко нейни приближени.

До няколко седмици новината официално ще бъде потвърдена, заяви Джесика и допълни, че според нея някои физиологични промени, типични за бременните жени, вече могат да се забележат по иначе идеалната фигура на Кейт Мидълтън.

Според приказливата г-ца Хай бузките на Кейт са понаедрели и поради тази причина съпругата на принц Уилям е сменила и прическата си.

В английския кралски двор е прието втората бременност да се случи до няколко години след първата. Така че шансът за още един наследник на Кейт и Уилям в скоро време е доста голям.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest