Галена провокира с еротичен клип

Галена

Фолк звездата Галена взриви фолк гилдията, като засне провокативен еротичен клип в първото си парче, където се изявява като англоговоряща. Песента Body language е в стилистиката на някои от еротичните парчета на фолк звездата Камелия.

Галена е решила клипа си само в бяло, като тематиката е свързана с древните римляни. Яки римски легионери в блестящи доспехи изкушават певицата, която блести в златен костюм с остри гърди като на Мадона.

В по-голямата част от видеото обаче Галена е облечена в бяло, а главата й е частично скрита от качулка, напомняща за начина на сценично обличане на Кайли Миноуг отпреди няколко години.

Body language

Клипът изобилства с нежни красавици, облечени в бяло, които се прегръщат еротично или извиват телата си в екстаз, сложили огромна гирлянда от живи цветя между бедрата си. Някои от тях са възседнали римски колони, а други просто лежат една до друга, сплетени като змии.

Клипът предизвика куп коментари във фолк гилдията, като някои от колежките на Галена вече са си позволили подмятания на тема доколко е съвършено произношението на певицата.

Галена обаче споделила пред приятели, че не се вълнува от злобни коментари, тъй като е свикнала с тях още от началото на кариерата си. Тя все още с огорчение си спомня как още на първото ѝ участие една от сегашните ѝ колежки ѝ казала, че не става за тази работа, което Галена опроверга с пълна сила.

Рейтинг

5 0
4 5
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати