Джъстин Бийбър сръчка Орландо Блум след боя

Джъстин Бийбър

След боя в Ибиса Джъстин Бийбър публикува снимка с профила си в Instagram, на която актьорът Орландо Блум все едно плаче. Това стана ден, след като Блум удари Бийбър в ресторант.

Снимката на 20-годишния канадски изпълнител е събрала рекордните 500 000 харесвания само за няколко часа.

Малко след скандалната случка в Ибиса, в която Орландо Блум замахна, за да удари Джъстин Бийбър, певецът качи снимка в Instagram на бившата съпруга на Блум – Миранда Кер. Над снимката Бийбър гордо беше поставил кралска корона.

Според слуховете именно Миранда е станала причина за схватката между двете знаменитости. Говори се, че през 2012 година след шоуто на Victoria's Secret Кер е преспала с Джъстин, докато все още беше омъжена за Орландо Блум.

Орландо Блум

Скандалът между Бийбър и Блум е заснет от един от присъстващите в ресторанта. Той твърди, че хората са се зарадвали, когато Орландо е ударил Джъстин.

Версиите за боя обаче доста се разминават. Едни твърдят, че Бийбър е провокирал Блум, а други – че е станало точно обратното.

Според първите Орландо кротко е вечерял с Леонардо ди Каприо, когато Джъстин е влязъл в ресторанта и е подметнал нещо неприлично за Миранда. Очевидците казват, че актьорът е замахнал срещу Бийбър, когато канадецът му е казал Беше добра.

Други свидетели обаче твърдят, че когато Джъстин е влязъл в ресторанта, дори не е знаел, че Блум е там. Самият актьор е тръгнал към него и го е провокирал.

След като Орландо е ударил Бийбър, младокът е извикал Какво става, кучко.

Слуховете, че Миранда Кер и Джъстин Бийбър са имали сексуална афера, се разпространяват от 2 години, като никой от двамата не го е коментирал досега.

След скандалния инцидент Миранда публикува снимка, на която се разхожда със сина си Флин, показвайки, че колкото и да се бият за нея, малкото ѝ момче остава единствения мъж в живота ѝ.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати