Тони Стораро с як купон на морския бряг

Тони Сторато

Тони Стораро вдигна як купон за тридесет и осмия си рожден ден на брега на морето и събра куп приятели, сред които и доста известни изпълнители от фолк гилдията.

Рожденикът купонясва със синовете си Емо и Фики, фолк звездите Софи Маринова и Константин и много други близки приятели. Според клюката Фики не довел на купона Анн Джи, с която от известно време са заедно. Майка му и баща му не одобряват особено тази връзка, затова младият изпълнител спазил приличието и решил да не налива масло в огъня на празника на Тони.

Сред подаръците, с които Тони бил отрупан, имало и много специален музикален инструмент - кларинет, специално поръчан за него от гръцки майстор. Тони, който от малък свири на няколко музикални инструмента, с голяма радост приел този дар и предизвикателството да стане добър в изпълненията на кларинет.

Всяка година точно на рождения си ден Тони отказва дори най-примамливата оферта за участие. За него е важно да е с най-близките си хора на този ден и той никога не е нарушавал тази традиция.

Купоните на Стораро се помнят дълго, твърдят от фолк гилдията, тъй като те винаги се превръщат в концерт на звезди и се пее и танцува до изгрев слънце. Тъй като на рождените дни на Тони винаги идват и много музиканти, празникът се превръща в зрелищно надсвирване на високо ниво.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати