Миглена Ангелова с хлъзгав любимец

Миглена Ангелова

Телевизионната водеща Миглена Ангелова, известна с любовта си към червените тоалети и с многото си бракове и разводи, вече се отличава и с домашен любимец, който е доста различен от пухкавите създания в повечето домове.

Миглена, която е фенка на екстравагантните придобивки, гушка под завивките хлъзгав питон, когото пуска да пълзи където му хрумне из цялата ѝ къща. Тя не изпитвала никакъв страх от това питонът, който вече е доста едър, да се усуче около шията ѝ и да я стисне, както природните инстинкти му повеляват.

Според близки на водещата тя смята, че точно този любимец е най-подходящият за нея. Кучетата, котките и дори папагалчетата ѝ се стрували прекалено обикновени любимци, а тя харесвала животни, които да се отличават.

През лятото домашният питон на тв водещата обича да се разхлажда във ваната ѝ и не желае да се отмества, когато собственичката му реши също да се разхлади в жегите.

Въпреки че разрешава на любимеца си да обикаля навсякъде из дома ѝ, Миглена все пак е достатъчно разумна да го слага в терариум, когато кани в къщата си гости, които се страхуват от влечуги.

Според клюката водещата, която има зад гърба си четири брака, не се притеснява, че змията ще стресне силната ѝ половинка. Слуховете го определят като служител в телевизия, който обаче няма шанс за сватба с Миглена.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати