ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Луиза Григорова с нова любов

Луиза Григорова с нова любов

Луиза Григорова с нова любов

Актрисата Луиза Григорова, която преди време беше неразделна с колегата си Явор Бахаров, е щастлива с обикновено, но все пак известно момче - изпълнителят на хита Дърта пияница Радо Михов.

Брюнетката, която стартира кариерата си като манекенка, за разлика от много свои колежки се насочи към киното и театъра и дори успя да завърши успешно театралното си образование. Тя вече е част от трупата на голям столичен театър.

Красавицата, която нашумя с изпълненията си във филмите Стъклен дом и Дървото на живота, успешно се справя и с театралните си роли, които привличат доста нейни почитатели.

Дългокраката хубавица от доста време споделяла с близки приятелки, че не иска да има нищо общо с хора, които имат дебели портфейли, но нямат това, което я вълнува най-много.

Луиза Григорова с нова любов

Тя предпочитала да е с някое младо момче, което споделя нейните възгледи за живота, има чувство за хумор и постоянно да е усмихнат.

Радо Михов, който нашумя с изпълнението си на парчето Дърта пияница, почти никога не спира да се усмихва, така че напълно отговаря на изискванията на актрисата.

Двамата са щастливи заедно, а Луиза изобщо не се притеснявала, че избранникът ѝ не е с големи доходи и не може да ѝ осигури скъпи подаръци. За нея по-важно било да се чувства обичана, а не да я глезят със скъпи тоалети и обувки.

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати