Рачков и Зуека на плажа заради Рафи

Рафи

Актьорите Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека обикалят плажа в компанията на дългокраки мацки в новия клип на Рафи. Парчето Нали така е събрало куп звезди пред камерата.

Заедно с Рафи в песента се изявява и колежката му Поли Генова. Изтупана в розово, за да е в тон с цвета на косата й, певицата постоянно влиза в битки с Рафи заради слънчеви очила.

Любо Киров, който с удоволствие се включва в проекти на млади изпълнители, се изявява като барабанист пред камерата на видеото към новото парче на победителя в Х-фактор и Като две капки вода.

Невена Бозукова-Неве, известна от комедийния сериал Етажна собственост, показва пред камерата бедрата си, едва покрити с къса плажна рокличка. В клипа тя се извявява в ролята на капризна туристка.

Зуека и Рачков

Клипът към новото парче на Рафи е сниман в родния му град Бургас, където е роден и Димитър Рачков. Зад кадър остава перкусионистът и певец Калин Вельов, който се е погрижил за ударните инструменти в песента.

Рафи, който е един от най-продуктивните млади изпълнители, е съавтор на текста и на музиката към новата си продукция. В новото му парче блести и разкошна тъмнокожа мацка, която прави видеото екзотично.

За да е съвсем различно, в парчето се изявяват и три дами, които са известни по морето с победите си във фолклорни надпявания.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати