Биляна Йотовска на риболов с прашки

Биляна Йотовска

Красавицата Биляна Йотовска, която от сексапилен модел се превърна във фитнес богиня, успява да привлече вниманието не само на плажа. Дългокраката хубавица обича да лови риба и го прави само по бански, който не оставя много на фантазията.

Брюнетката, която влезе в мокрите сънища на много мъже с участието си в реклами, е известна и с танцовото си шоу, което прави в български градове и в чужбина.

Биляна Йотовска на риболов с прашки

По време на атрактивните си участия по клубове тя се появява със съвсем оскъден тоалет, който разкрива почти изцяло тялото й. Покрай силната си половинката Биляна се увлече по фитнеса и заложи на тренировки и орелефяващи диети.

Благодарение на зверския режим, на който се подлага, тя успя да спечели титла във фитнес надпревара за дами и с това стана конкурентка на певицата Анн Джи, с която заедно се изявяваха в секси тоалети по клубовете.

Страстта към риболова на Биляна й позволява да разкрие природните си дадености пред оцъклените погледи на други мераклии да хванат някоя и друга риба.

Красавицата мята въдицата, облечена само с впито горнище на бански и привличащи вниманието прашки, които подчертават изваяното й във фитнес залата дупе.

За риболов Биляна предпочита усамотени местенца, където може да се наслади на тишината и да хване повече риба, но често попада на места с доста рибари.

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати