Тони Стораро наложи ембарго на Фики

Тони Стораро

Фолк звездата Тони Стораро е наложил ембарго на сина си Фики, носи се слух в гилдията. Според таткото на наскоро завършилия средното си образование Фики в момента най-важна била кариерата, а не любовните му връзки.

След като стана ясно, че Анн Джи е успяла да завърти главата на доста по-малкия от нея Фики, родителите на новата фолк звезда изобщо не били очаровани от новината.

Те не харесали нито разликата във възрастта между двамата влюбени, нито факта, че Анн Джи винаги открито е изявявала мнението си за попфолка, което далеч не е положително.

Стигна се дотам, че пред познати Фики обяснявал, че няма нищо общо с поп-изпълнителката, която е известна повече със страстта си към печелене на фитнес състезания.

Тони и Фики

Нищо чудно фигурата на Анн Джи да е привлякла светкавично вниманието на Фики, който също като певицата изкарва дълги часове във фитнес залата. Не само гласът, а и мускулестото му тяло привличат фенките към сина на Тони Стораро, който в момента е един от най-популярните млади изпълнители.

Според слуховете родителите на Фики предпочитали в момента той да няма сериозна връзка, тъй като тепърва му предстои да си извоюва достойно място на фолк небосклона. Освен това те били на мнение, че синът им ще се чувства по-добре с момиче на неговата възраст или дори по-малко от него.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Свързани рецепти