Лили от Биг Брадър готова да стане майка

Лили

Лили от Биг Брадър, която стана популярна и като клюкарката от предаването на Николета Лозанова, вече е готова да стане майка и с нетърпение очаква новата си любов.

Наскоро красивата брюнетка се разделила със сериозния си приятел, с когото била заедно почти цяло десетилетие. Лили, която редовно е канена за рекламни фотосесии, иска да пробие в киното.

Тя дори бе получила роля в турски сериал, но снимките се отложиха и Лили заложи на репортажите в предаването на Николета. Ефектната пловдивчанка мечтаела вече да дундурка бебе и да се радва на щастието да има възможността да се прояви като родител.

Според слуховете краят на предишната й връзка настъпил точно заради факта, че със силната й половинка не стигнали до решението да имат дете. Приятелките на Лили вече имали деца, които скоро ще станат ученици, и брадърката сериозно се замислила над въпроса за бебе.

Според клюката след признанието на Лили, че е свободна от сериозни връзки офертите започнали да валят и то предимно от богати мъже. Брюнетката е свикнала да бъде глезена и трудно ще хареса мъж, който ще разчита на нея за издръжката си.

Качествата, които са най-важни според Лили за един мъж, са увереност, стабилност и пълно доверие, за да се чувства тя спокойна и щастлива в компанията му. Хубавицата се надява в най-скоро време мечтите й за дете да се сбъднат.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Свързани рецепти