Никол Станкулова показа половинката си

Никол Станкулова

Красивата синоптичка Никол Станкулова, която години наред не демонстрираше открито с кого излиза, сега е на друга вълна и реши да покаже на всички коя е новата й любов.

Блондинката, която никога не е изявявала желание да се появява на светски места, придружена от сериозния си приятел, неотдавна се раздели с досегашната си тръпка.

Клюкарите много се чудеха кого ли е забила този път дългокраката хубавица, но тя ги пощади и точно на рождения си ден реши да даде отговор на въпросите на всички, които се интересуват от личния й живот.

Рожденият ден на Никол бе отпразнуван в изискано заведение в компанията само на най-близките й приятели. До нея неотлъчно бе новата й половинка - млад красавец с тъмна коса и спортна фигура.

Никол Станкулова

Той не се отдели от нея нито за миг и се беше облякъл с бяла риза - точно с цвета на празничната рокля на рожденичката. В искрящо бял цвят бе й тортата за тържеството на Никол.

Според близки до двойката Никол вече е узряла за момента да се отдаде на майчинството. Според нея това, че ще има бебе, няма да пречи на социалния й живот, а и избраникът й отговарял на всички нейни изисквания.

Според клюката той бил добре и финансово, което било важно, тъй като Никол обича да се изпълнява всеки неин каприз. Никол обича да посещава луксозни места, затова силната й половинка трябва да се съобразява с желанията й, ако иска да са повече време заедно, шушукат клюкари.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати