Златка зарадва гаджето си за рожден ден

Златка Димитрова

Въпреки тежката трагедия, която сполетя черната Златка, тя за пореден път реши да покаже колко много обича силната си половинка. Плеймейтката, която се готвеше скоро да стане майка, събира сили да опита отново след тежката загуба.

Тя увери приятелите си в социалната мрежа, че въпреки случилото си ще чака с нетърпение мига, в който отново ще бъде окрилена от блага вест за предстоящо майчинство.

Навръх рождения ден на любимия си Миро, от когото очакваше първото си дете, Златка реши да му покаже истинските си чувства пред всичките си приятели.

С нежни думи тя описа колко много обича Миро, който не изпуснал ръката й нито за миг, дори в най-трудните моменти. Красавицата споделя, че това е мъжът, който я кара да повярва в доброто.

Черната Златка
Снимка: Playboy

Според Златка трудностите, които в момента двамата преживяват покрай загубата, която се случи малко преди бъдещата майка да роди, ще ги сближат още повече.

Златка си е поиграла, за да направи ефектен колаж от осем снимки, на които са увековечени различни нейни целувки със силната й половинка. Двамата ще отпразнуват рождения му ден в тесен приятелски кръг.

Златка, която от години помага на благотворителни кампании и убеждава бизнесмени да даряват за болни деца, сама сподели в социалната мрежа преди няколко дни за сполетялата я трагедия.

Плеймейтката пожела здраве дори на тези, които ще се зарадват от загубата й. Двамата с Миро ще опитат отново да сбъднат мечтата си да имат бебе.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати