Фенки на Галена я бранят от моралисти

Галена

Истинска буря се разрази в социалната мрежа заради тоалетите на фолк певицата Галена, с които се появяваше на концертите на турнето на Пайнер. Възмутени моралисти я оплюха, а фенките й не спряха да я бранят.

Галена, която напоследък взе да се появява облечена почти като монахиня - без разголени деколтета и пееше дори с рокли с дълъг ръкав - компенсира всичко това на концертите.

Тя шокира по-традиционно настроената част от публиката, като се появи с къса разкроена пола, която се вдигаше при всяко завъртане на тялото на певицата.

Така стана ясно как точно изглеждат бикините на изпълнителката, което предизвика възмущение при по-морално настроените. Много майки избухнаха в социалната мрежа, като публикуваха нападки в профила на певицата.

Преслава

Те дори открито изразиха мнение, че тя трябва да залага на гласа си, а не на бельото си, тъй като чалга-индустрията няма нищо общо с развлеченията за възрастни.

Възмущението на майките произлиза от факта, че на концертите на фолк-изпълнителите присъстват най-вече тийнейджъри, които са наблюдавали шеметната гледка на разкриващите се бикини на Галена.

Певицата обаче не отговаря на нападките, защото е много щастлива от наградата си - тя бе отличена за десет години упорит труд и според клюката това вбесило колежката й Преслава, с която са големи приятелки.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати