Диляна Попова измисля дрешки за бебока си

Диляна Попова измисля дрешки за бебока си

Топ моделът Диляна Попова, която очаква първото си дете, е решила да го облича предимно в дрехи, които самата тя е измислила. Красавицата вече е дизайнер и дори е пуснала бебешка колекция на пазара.

За разлика от свои колежки, които почиват на стари лаври и чакат ангажименти за ревюта, Диляна за няколко години се превърна в една от желаните от режисьори филмови звезди. Освен това се посвети и на създаването на дрешки за бебета и деца.

Според моделката не трябва да се залага само на дефилетата, защото те са до време. Хубавицата се е покрила на черноморски курорт, за да е напълно спокойна преди голямото събитие.

Тя води спокоен живот, за да не се ядосва от слуховете и неприятните коментари около провалилата се връзка между нея и актьора Асен Блатечки. Двамата живяха известно време заедно и заради Диляна Асен заряза съпругата си и детето си.

Диляна Попова измисля дрешки за бебока си
Снимка: Светослав Караджов

Малко след като стана ясно, че Диляна очаква момче от актьора, двамата се разделиха и Блатечки се завърна при съпругата си, която го прие въпреки авантюрата му.

Диляна е решена сама да отгледа бебето си, но проблемът на Асен е дали ще бъде допуснат да контактува с него, коментират в актьорските среди.

Може тя да реши изобщо да не му позволи да се доближи до детето, носят се слухове. Не е ясно и как съпругата на актьора ще понесе появата на сина му на бял свят.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати