Съсипаха мечтите за брак на Джена

Джена

Фолк певицата Джена е направо съсипана, след като стана ясно, че няма шанс в скоро време тя да сключи брак с любимия си Джино. Той живее в САЩ и тя планираше да стане булка на американска земя.

За съжаление обаче от документална гледна точка са създадени доста пречки за евентуалния брак на двамата. Джена се запознала с Джино по време на свое участие зад океана и след няколко месеца страстна любов двамата взеха решение да вдигнат сватба.

Според клюката обаче Джена искала това да стане в Щатите, за да може да се сдобие с американско гражданство. Сега, когато мераците й са орязани, певицата направо била бясна, говори се във фолк средите.

Джена, която от малка говори перфектен английски и част от живота си е прекарала в чужбина, вече била подредила живота си за години напред. След като стана ясно, че сватба няма да има, поне не и в САЩ, не се знае дали авантюрата й с Дино ще продължи.

Говори се, че младият мъж нямал нищо против да дойде да поживее известно време у нас, за да бъде представен в светските среди като половинка на певицата.

Нейните планове обаче били малко по-различни и в момента тя се чуди какво да прави, за да осъществи намеренията си. Според клюката Джена не била съгласна да се предава и щяла да се бори, за да осъществи мечтата си да се види в бяло в близост до Белия дом.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати