Софи полетя с Тони Стораро

Софи

Софи Маринова и Тони Стораро станаха фенове на летенето с парашут над морските вълни. Двамата изпълнители обмисляли дали да не полетят в тандем, но след това се отказали и всеки полетял сам.

Двамата певци открай време обичат да се глезят, а са и големи приятели. Затова често отмарят на плажа заедно. На рождените си дни те никога не са един без друг и са в състояние да откажат дори и примамлив хонорар, ако става въпрос за участие в деня на важния рожденик.

Тони и Софи предпочитат да хващат тен на яхта, вместо да се излежават на шезлонги на брега. Двамата почиват с куп приятели, а Тони не се разделя със съпругата си Валя.

Тони Стораро

Това слага край на постоянните клюки за евентуалните отношения между Софи и Тони, които според някои надхвърляли границата на приятелството. Двамата обаче много се смеят на подобни изцепки и дори са спрели да се ядосват на тази тема.

Съпругата на Тони, която е известна като доста ревнива, е наясно, че между съпруга й и Софи отношенията са чисто приятелски. Затова тя винаги е доволна, когато тримата са заедно.

Съпругата на Тони обаче не споделя страстта му към екстремните удоволствия, затова за разлика от Софи тя не се решила да види морето от птичи поглед. Тони и Софи пък отсега обмисляли какво ново предизвикателство да си спретнат, докато са на морето.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати