Йоанна Драгнева посвети клип на Златка

Йоана Драгнева

Певицата Йоанна Драгнева, която бе солистка на групата Дийп Зоун Проджект, реши да посвети най-новия си клип на плеймейтката Златка Димитрова.

Блондинката, която изпя навремето хит, с който групата отиде на Евровизия, се отдаде на самостоятелна кариера. В клипа към последното й парче Силен и див участват куп родни звезди.

Всеки от тях просто позира пред камерата, за да покаже истинска си същност. Сред известните личности, поканени да участват във видеото към песента, бе и Златка Димитрова.

Тя позира пред камерата със силно наедрял корем, тъй като й оставаше още малко, за да роди първото си дете, което очакваше от любимия си Миро. Скоро след това обаче със Златка се случи трагедия, която разруши плановете й за предстоящото майчинство.

Златка Димитрова

Йоанна била изправена пред много труден избор - какво да прави с кадрите, в които се вижда Златка. След случилото се с брюнетката певицата нямала сили да остави сцените, в които Златка се усмихва и показва голямото си коремче.

Тя тъкмо мислела да се съветва с хубавицата, когато самата тя й се обадила и станало ясно, че тя изобщо не иска сцените с коремчето да бъдат махнати от клипа. Тъкмо обратното - те щели да й напомнят за сладките моменти, в които е очаквала майчинството, въпреки сполетялото я след това.

Йоанна била възхитена от смелото решение на Златка, затова решила, че тя заслужава песента "Силен и див" да бъде посветена на нея заради силния й дух.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати