Теди и доктор Енчев изследват дълбините

Ангел Енчев

Известният пластичен хирург Ангел Енчев и нежната му половинка Теди Велинова използват летните жеги, за да се гмурнат надълбоко в Черно море. Те заедно изследват красотите на подводния свят.

Като много други известни двойки Теди и доктор Енчев решиха да се посветят на удоволствието да са на метри под водата. Те не се притесняват от дълбокото, тъй като са преминали специални курсове при професионални водолази.

Двамата слизат под водата в тандем, като всеки от тях е облечен със специален костюм и е снабден с кислородна бутилка. Екипировката на двойката е от най-висококачествените, които се предлагат на пазара.

Теди и докторът предпочитат засега да се гмуркат в наши води, затова се разходили до Царево, където заедно с други заклети гмуркачи решили да разгледат рибите и други морски създания.

Теди Велинова

Тези била очарована от гледката и двамата са решили да снимат всяко свое гмуркане, за да им останат прекрасни спомени от моментите, които са преживели заедно под водата.

Според приятелите им те със сигурност ще направят и от малкия си син добър плувец, а след като поотрасне, ще го посветят в тайните на гмуркането надълбоко.

Все още се очаква моментът, в който пластичният хирург и бившата манекенка най-после ще си кажат официално "да". Двамата са решили да вдигнат сватба през тази година и тържеството да е в съседна Гърция.

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати