И Невена Цонева чака бебе

Невена Цонева
Снимка: fb профил

Певицата Невена Цонева също се нареди сред бъдещите звездни майки, след като стана ясно, че тя очаква първото си дете от барабаниста на Куку бенд.

Невена, която стана популярна след победата си в музикалната надпревара Мюзик Айдъл, от няколко години е обвързана с чаровника Венко, който лесно намерил път към сърцето й.

Хубавата певица от известно време живее заедно с любимия си в къща, която се намира на няколко минути път с кола от София. Това било мечта и за нея, и за силната й половинка, защото животът в града им се струвал прекалено динамичен.

И двамата са романтици, които искат след работа да могат да се насладят на природата и да слушат щурците, преди да заспят. Голямата новина при младите влюбени е, че те вече са осъществили и друга своя мечта - да увеличат семейството си.

Все още не е ясно какъв е полът на бъдещото отроче на музикалната двойка, но Венко и Невена са твърдо решени да не останат само с едно дете. Нищо чудно скоро музикантът да предложи брак на певицата.

Според запознати тя го омайвала не само с красотата си, но също така и с невероятните гозби, които му приготвяла. Невена е известна с любовта си към кулинарията и Венко нямало как да устои на подобно изкушение. Скоро певицата ще се учи как да приготвя пюрета и каши от био продукти, на които и двамата са фенове.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати