ezine.bg»Статии»Звезди»Плеймейтки»Русата Златка с наедрели форми

Русата Златка с наедрели форми

Русата Златка

Русата Златка, която е щастлива с любимия си, явно трябва да посещава по-редовно фитнес залата, шушукат зад гърба й хора от нейния кръг и зложелатели.

Въпреки че много обича да се разхожда с оскъдни тоалети, блондинката май ще трябва да залегне над упражненията, за да си го позволява и занапред, ако не иска да разочарова зяпачите.

Силната й половинка също няма да е доволна, ако наедряването на русокосата изкусителка продължи. Златка е обвързана с ММА боеца Георги Валентинов, който няма как да понесе факта, че блондинката е започнала да качва килца.

Бухването на формите й нямаше да личи изобщо, ако тя не предпочиташе да се носи по къси поли и панталонки, които само подчертават промените в тялото й напоследък.

Русата Златка

Но това не пречи на Златка постоянно да напомня на феновете си в социалната мрежа, че тя обича спорта. Блондинката редовно публикува свои снимки от екзотични местенца, на които позира с бели или розови тоалети.

Тъй като е подочула коментари по свой адрес относно пищните си форми, тя реагира само като от време на време пуска по някой и друг статус в мрежата, в който за пореден път се учудва откъде се появява хорската злоба.

Златка, която преди доста време беше по-популярна от плеймейтката Златка Димитрова, набързо й отстъпи първенството и брюнетката стана една от най-известните красавици в светските среди.

Това нямало как да не ядоса блондинката, която обаче пред хората демонстрира, че изобщо не й пука, че остава на заден план.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати