ezine.bg»Статии»Звезди»Певци и Певици»Мариана Попова се разписва върху бюстове

Мариана Попова се разписва върху бюстове

Мариана Попова

Певицата Мариана Попова отново скандализира колегите си, като публикува гигантски бюст в профила си, като върху нежната кожа на женските гърди е оставила своя подпис.

"С обич М. Попова", е написала певицата върху дясната гърда на момичето, а вляво е оставила своя подпис с черен маркер. Фенката на Мариана се е спретнала в бяла блуза без ръкави и презрамки, а под нея няма дори сутиен, което позволява да се покаже какво крие собственичката на гърдите.

Напращелите прелести нямаше как да не предизвикат дискусия в мрежата и певецът Богдан Томов се заинтересува дали момичето няма да посети и неговия концерт.

Мариана оставила подписа си върху гърдите на почитателката си след концерта във Варна, където певицата се изяви на една сцена заедно с рокаджиите от Б.Т.Р.

Мариана Попова

Те обаче не блеснаха с подобни автографи по телата на фенките си. Намериха се и хора, които оплюха палавото хрумване на певицата да изписва името си върху дамски гърди. На някои това дори се стори просташко, но повечето хора подкрепят певицата в екстравагантното й решение.

Тя обаче е доволна както от концерта, така и от внезапното си хрумване, което според нея само доказва, че е разкрепостена и свободомислеща жена. Много звезди в САЩ оставят автографите си върху различни части на тялото на свои почитатели и това не се смята изобщо за скандално.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати