ezine.bg»Статии»Звезди»Певци и Певици»Райна пази в тайна нова любов

Райна пази в тайна нова любов

Райна

Фолк певицата Райна, която е доволна от почивката си във Венеция и Хърватия, не спира да се забавлява и по заведенията в морските и планинските ни курорти.

Дългокраката изпълнителка редовно радва феновете си с клипове, на които демонстрира танцовите си умения в компанията на някой мъж, който обикновено не й отстъпва по вещина в стъпките.

По заведенията Райна, която иначе е доста консервативна, привлича погледите с къси поли, разкриващи дългите й и с фини мускули като на танцьорка крака.

Певицата е малко разочарована, но не от предстоящата радост в семейството на бившия й - Константин, който според клюките очаква второто си дете от красивата си съпруга.

Певица Райна

Разочарованието на Райна идвало от това, че тя постоянно чувала по свой адрес, че няма хитове напоследък и че в живота й няма сериозна връзка след раздялата й с Коцето.

Тя обаче е на мнение, че личният й живот трябва да е тайна, затова е твърдо решена да не показва кой е човекът до нея. Певицата е на мнение, че за любовта не трябва да се говори, за да не я подплашиш.

Колкото до музикалните проекти на Райна, тя работи по нови парчета, а след няколко седмици пуска на пазара и албум с фолклорни изпълнения, за което уведоми феновете си, та да не я смятат за почиваща върху стари лаври. Райна твърди, че нарочно е избрала трудният път, който доказва истинската сила, която крие в себе си.

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати